Informatie over GearShare.nl

Hoe het werkt

FAQ

Hoe werkt (ver)huren precies?
Verhuren

1. Maak een account aan en plaats een item
2. Accepteer een huurverzoek
3. Stuur je spullen schoon, droog en compleet op naar de huurder

Huren
1. Maak een account aan en vindt wat je nodig hebt
2. Stuur een huurverzoek en voltooi de betaling
3. Wacht op bevestiging (pas na bevestiging wordt de betaling doorgevoerd)
4. Stuur de spullen na je avontuur schoon, droog en compleet retour aan de verhuurder

De verhuurder kan zelf bepalen of de spullen verzonden en/of opgehaald kunnen worden.

Wanneer begint en eindigt de huurperiode?
De huurperiode geldt voor het moment dat jij de spullen wilt hebben. Het exacte ophaal- of verzendmoment kunnen jullie onderling via de chatfunctie met elkaar afstemmen.

Wat als er iets stuk gaat?

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Daarom is er de GearShare.nl Zekerheid. Hiermee kom je in aanmerking voor een vergoeding ter waarde van maximaal 375 euro om je product te repareren of te vervangen bij schade, vermissing of diefstal. Check GearShare.nl Zekerheid.

Kan ik borg vragen?
De GearShare.nl Zekerheid maakt borg (deels) overbodig Mocht je toch graag borg vragen kun je dit zelf toevoegen aan je advertentietekst en dit op het moment van ophalen/verzenden regelen met de huurder.

Kan iedereen lid worden?
Ja, iedereen kan lid worden. Wel heeft GearShare.nl de mogelijkheid om bepaalde leden meer of minder rechten te geven en indien nodig helemaal van het platform te verwijderen.

Is 10% commissie niet erg veel?
Nee, eigenlijk niet. GearShare.nl is een platform zonder winstoogmerk. De commissie wordt gebruikt voor het runnen van het platform (dit type software is vrij prijzig), het opbouwen en bijhouden van een schadepot, marketing, etc.. Mocht GearShare.nl winstgevend worden dan zal dit geïnvesteerd worden in het verder ontwikkelen van het platform.